Friday, March 31, 2017

ကမာေကာင္ ဘာေၾကာင့္ စားသင့္




ပင္လယ္စာ ထဲမွာ လူႀကိဳက္မ်ား တဲ့ ကမာေကာင္ (Oyster) ေတြ မွာ က်န္းမာေရး ေကာင္းက်ဳိးေတြ အမ်ား   ႀကီး ရွိတာမို႔ ကမာေကာင္ ႀကိဳက္သူေတြေရာ၊ ခုမွ စားမယ့္ သူေတြေရာ သိထားဖို႔ ေဖာ္ျပလုိက္ ပါတယ္။
– ကမာေကာင္မွာ ပါတဲ့ ဇင့္ဓာတ္ က ကိုယ္ခံ စြမ္းအားကိုေကာင္းေစ သလို ခႏၶာကိုယ္ႀကီးထြားဖံြ႕ၿဖိဳးမႈ အတြက္ ေထာက္ကူပါတယ္။
– အိုမီဂါ-၃ ဖက္တီး အက္စစ္၊ ပိုတက္ဆီယမ္၊ မဂၢနီဆီယမ္ႂကြယ္၀ တဲ့ အတြက္ ႐ုတ္တရက္ ႏွလုံး တုိက္ ခိုက္ ခံရမႈ၊ ေလျဖတ္မႈ၊ ေသြးေပါင္က်မႈေတြကို ေလ်ာ့ပါး ေစပါတယ္။
– ကယ္လိုရီနဲ႔ အဆီေတြကိုေလွ်ာ့ ခ်ေပးတဲ့ အျပင္ အာဟာရဓာတ္ ျပည့္၀ေစပါတယ္။
– ဗီတာမင္ေအ၊ အီး၊ စီ၊ ဘီ ၁၂ နဲ႔ ဇင့္၊ သံဓာတ္၊ ထုံးဓာတ္ စတဲ့ အာ ဟာရ ဓာတ္ေတြ ႂကြယ္၀ပါတယ္။


– ကိုယ္တြင္း ဆဲလ္ေတြဆီကို ေအာက္ဆီဂ်င္ လုံေလာက္စြာ ေရာက္ရွိေစတဲ့ အတြက္ စြမ္းအား ျပည့္၀ေနေစ ပါတယ္။

– မေကာင္းတဲ့ကိုလက္စထေရာ ပမာဏကို ေလွ်ာ့ခ်ၿပီး ေကာင္း မြန္တဲ့ ကိုလက္စထေရာပမာဏ ကို ျမႇင့္တင္ေပးပါတယ္။


Credit : 7day daily
www.7day.com


No comments:

Post a Comment